+387 35 773 319

SONRA-logo-bmp-72-DPI-.png

O nama

Kompanija Sonra d.o.o., je osnovana krajem 2009.godine sa osnovnom djelatnošću promet roba na veliko i malo. Kompaniju SONRA, osnovao je Miralem Hrustemović, koji je istovremeno 100% vlasnik iste i ujedno generalni menadžer. Ova kompanija od njenog osnutka, bavi se istraživanjem tržišta, odnosno obezbjeđenja roba iz oblasti bijele tehnike i elektronike, klima uređaja, ugrdabene tehnike, odnosno malih kućanskih aparata i plasmanom istih na tržište Bosne i Hercegovine, a u budućnosti i šire.

Sve veći uspjeh kompanije takođe se temelji na značajnom ulaganju u marketing, kao nezaobilaznom faktoru u tržišnoj ekonomiji, kao i razvijanju efikasne servisne mreže, po čemu je veoma poznata.  Servisna mreža kao podrška prodaji našim roba, instalirana  je na cijelom prostoru države Bosne i Hercegovine, koju sačinjavaju nastručniji servisi.

Sonra d.o.o. je kompanija koja eskluzivni zastupnik smeđe i bijele tehnike , kao i drugih električnih uređaja za najveći bosanskohercegovački trgovački lanac BINGO d.o.o.  U našem dugogodišnjem poslovnom portfoliju, u fokusu su bile poznate svjetske marke, da ih ne nabrajamo.

U posljednih desetak godina, sticajem okolnosti, posvetili smo se eskluzivno brendovima TELEFUNKEN i SHARP. Ako makar i površno sagledate silnu moć naslonjenu na stogodišnju tradiciju robne marke Telefunken, spoznat ćete razloge naše poslovne strategije, pri čemu smo se posebno rukovodili velikim poslovnim iskustvom, odnosno tžišnim kretanjima u oblasti kućanskih aparata, TV tehnike.

Kategorije

Brend

Kategorije
Brendovi