+387 35 773 319

Adler

ADLER  je veoma poznata kompanija u EU koja se bavi proizvodnjom i distribucijom malih kućanskih aparata. ADLER nudi širok asortiman proizvoda, od visoko kvalitetnih malih kućanskih aparata koji olakšavaju rad u svakom domaćinstvu do aparata za njegu tijela i kose. Postavljajući svoje ciljeve visoko ADLER je postao jedan od vodećih brendova u proizvodnji malih kućanskih aparata. Njihovi proizvodi su osmišljeni kao proizvodi visoke kvalitete, modernog dizajna, inovativnih rješenja i što je veoma bitno, izuzetno povoljnih cijena.

Adler Europe Group razvija četiri moderna brenda: ADLER Europe, CAMRY Premium, Gerlach Njemačka i MESKO Home.

Kao jedan od vodećih u sektoru kućanstva u srednjoj Europi, zadobili smo povjerenje stotina hiljada kupaca. Sa strašću stvaramo i distribuiramo pouzdane proizvode koji pomažu u kućnim poslovima. Pomažu u održavanju tijela i služe u medicinske i zabavne svrhe.

Adler Europe nudi proizvode dobre kvalitete, koje cijene milijuni kupaca u Europi po pristupačnoj cijeni. Brend je pokrenut na poljskom tržištu od 2002. godine, a sada je u cijeloj Europi.

Camry Premium je ekskluzivni brend, namijenjen najzahtjevnijim kupcima koji cijene kvalitetu proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja naših uređaja, sjećamo se da ispunjavaju najviše tehničke zahtjeve, a nude moderan dizajn.

Gerlach Njemačka nudi proizvode koji se odlikuju visokom kvalitetom i pozornošću na detalje, brend namijenjen najzahtjevnijim kupcima.

Mesko Home je brend povoljne cijene koji je zavolio kupce.

ADLER U PRODAVNICI

Pogledajte naš izbor ADLER proizvoda.
SHOP

Adler proizvodi

Izdvojeno iz ponude

Kategorije

Brend

Kategorije
Brendovi