O Nama

Kompanija Sonra d.o.o., je osnovana krajem 2009.godine sa osnovnom djelatnošću promet roba na veliko i malo. Kompaniju SONRA, osnovao je Miralem Hrustemović, koji je istovremeno 100% vlasnik iste i ujedno generalni menadžer. Ova kompanija od njenog osnutka, bavi se istraživanjem tržišta, odnosno obezbjeđenja roba iz oblasti bijele tehnike i elektronike, klima uređaja, ugrdabene tehnike, odnosno malih kućanskih aparata i plasmanom istih na tržište Bosne i Hercegovine, a u budućnosti i šire.

Ambicije ove kuće su da u skoroj budućnosti plasira robe i na druga tržišta, jer je svojim stručnim radom obezbijedila izuzetne brendove iz pomenutih oblasti, u kojima je sve poželjnija na tržištu.  Sve veći uspijeh kompanije takođe se temelji na značajnom ulaganju u marketing, kao nezaobilaznom faktoru u tržišnoj ekonomiji, kao i razvijanju efikasne servisne mreže, po čemu je veoma poznata.  Servisna mreža kao podrška prodaji našim roba, instalirana  je na cijelom prostoru države Bosne i Hercegovine, koju sačinjavaju nastručniji servisi.


Osnovni brendovi naše kompanije su: TELEFUNKEN, FINLUX, ADLER,ELECTROLUX, SHARP, WEST.

Istorijat kompanije Sonra d.o.o.


Kompanija Sonra d.o.o.
, je osnovana krajem 2009.godine sa osnovnom djelatnošću promet roba na veliko i malo. Kompaniju SONRA, osnovao je Miralem Hrustemović, koji je istovremeno 100% vlasnik iste i ujedno generalni menadžer. Ova kompanija od njenog osnutka, bavi se istraživanjem tržišta, odnosno obezbjeđenja roba iz oblasti bijele tehnike i elektronike, klima uređaja, ugrdabene tehnike, odnosno malih kućanskih aparata i plasmanom istih na tržište Bosne i Hercegovine, a u budućnosti i šire.

Ambicije ove kuće su da u skoroj budućnosti plasira robe i na druga tržišta, jer je svojim stručnim radom obezbijedila izuzetne brendove iz pomenutih oblasti, u kojima je sve poželjnija na tržištu. Sve veći uspijeh kompanije takođe se temelji na značajnom ulaganju u marketing, kao nezaobilaznom faktoru u tržišnoj ekonomiji, kao i razvijanju efikasne servisne mreže, po čemu je veoma poznata. Servisna mreža kao podrška prodaji našim roba, instalirana  je na cijelom prostoru države Bosne i Hercegovine, koju sačinjavaju nastručniji servisi.

Osnovni brendovi naše kompanije su: TELEFUNKEN, FINLUX, ADLER.

Brenovi TELEFUNKEN i FINLUX, pripadaju jednoj od najmoćnijih svetski kompanija u oblasti tehnike i elektronike VESTEL. Robna marka TELEFUNKEN, osnovana je davne 1903.god. u Berlinu i ponos je njemake tehnologije, sa kojom naša kompanija postiže veliki uspjeh u osvajanju tržišta Bosne i Hecegovine, kako je to na evroskom i drugim svetskim tržištima. 

Robna marka TELEFUNKEN, posebno je poznata u oblasti robne grupe elektronika, u kojoj je lider u poslednjih 50 godina, a ništa manje i u robnoj grupi bijele tehnike, klima uređaja i ugradbenih aparata.

Robna marka FINLUX, kao dio grupcije VESTEL takođe, prvenstveno je namjenjena izuzetno probirljivom tržištu Skandinavije (Švedska, Norveška, Finska, Danska) kao i tržištu Engleske takođe. Na ovim tržištima, zahvaljujući izuzetnom kvalitetu, dugotrajnošću......, robna marka FINLUX ima najveći tržišni udio.

ADLER, takođe izuzetno poznata robna marka u oblasti malih kućanskih aparata, pravi je dragulj, sa kojom postižemo vrtoglavi rast prodaje.